Середа, 22.11.2017, 03:42

Вітаю Вас Гість | RSS


Безсумнівно
, перше враження від торта створюється його унікальним зовнішнім виглядом. Але все ж головне для торта - це його смакові
якості.


Пропонуємо Вам наші начинки тортів:

"Фруктовий"
Ніжний ванільний бісквіт з вершковим кремом та шматочками фруктів.
 
"Шоколадний з вишнею"
Шоколадний бісквіт з вершковим кремом, шматочками шоколаду та вишнями.

"Кавовий"
Кавовий бісквіт з вершковим кремом та шматочками шоколаду.

"Медовий"
Медові коржі з кисло-солодким масляно-сметанним кремом, чорносливом та горіхами.

"День і ніч"
Поєднання шоколадних і ванільних бісквітних коржів зі сметанним кремом.

"Іриска"
Шоколадний бісквіт в поєднанні з кремом із вареного згущеного молока та горіхами (арахіс або грецькі горіхи)

"Маковий"
Маковий бісквіт в поєднані з кремом зі згущеного молока з додаванням горіхів та сухофруктів

"Банан в шоколаді"
Шоколадний бісквіт з бананово-вершковим кремом та шматочками бананів

"Ванільно-шоколадний"
Ніжний ванільний бісквіт в поєднані з шоколадним кремом з горіхами

"Кокосик"
Шоколадний бісквіт з масляно-ванільним кремом з білим шоколадом і кокосовою стружкою

"Шоколадний трюфель"
Шоколадний бісквіт з масляно-шоколадним кремом та горіхами